Inbinden

Je rapport, fotoboekje, scriptie, stagemap of design boekwerk laten zien? Handig om het te laten inbinden.

Zo kan je het plat openleggen op tafel. Ook handig voor je cursusboek bijvoorbeeld. Wij binden in met een metalen ringband, de ervaring leert dat plastic ringbanden niet lang blijven zitten. We kunnen inbinden tot liggend A3 formaat.

In de prijs zit standaard een voor- en achterkantje inbegrepen. Daar heb je verschillende opties voor. Als achterkant kan je kiezen voor dik grijs karton, wit karton, gekleurd plastic of transparant. Voor de voorkant een transparant plastic of wit karton met opdruk. Onze aanrader? 300 grams wit karton achter en met opdruk voor. Dat geeft een prachtig en professioneel resultaat!

Wil je je ringband in een andere kleur dan de standaard metaalkleur? Dat kan. Laat het ons even weten, want we hebben het niet altijd op voorraad.

Een gouden tip bij inbinden is: heb je een rapport met paginanummers dat je dubbelzijdig print? Houd er rekening mee dat de pagina’s om en om, links en rechts komen. Een paginanummer aan de rechterkant staat op de linker pagina’s dan niet zo mooi. De makkelijkste oplossing is om je paginanummering in het midden te zetten. Wil je je document helemaal opmaken als een pro? In Word kan je paginanummers ‘ongelijk opmaken’.

Bestel via e-mail