Gewoon A4’tje

Wil je gewoon even iets printen, maar heb je geen printer of is ‘ie stuk? Dat kan bij ons.

Losbladig printen kan op A4 of A3 formaat. Standaard zit er 80 grams papier in onze printer. Je kunt enkelzijdig of dubbelzijdig printen in kleur of zwart-wit.

Hoe dit werkt is heel eenvoudig: mail je bestand naar ons als PDF (dan kan er aan de opmaak van je bestand niets veranderen) en wij printen het voor je uit. Laat wel even weten of je je bestand enkelzijdig of dubbelzijdig geprint wil en in zwart-wit of kleur. En kom het maar ophalen! Heb je geen tijd? We kunnen het ook naar je versturen, geef dat dan even aan en vermeld het adres in je mail. Je bent ook altijd welkom bij ons in de zaak om zelf je bestanden te printen, of te komen kopiëren of scannen. We hebben leenlaptops voor je klaarstaan.

Ben je van plan een rapportje te printen? Houd er rekening mee dat de pagina’s om en om, links en rechts komen. Een paginanummer aan de rechterkant staat op de linker pagina’s dan niet zo mooi. De makkelijkste oplossing is om je paginanummering in het midden te zetten. Wil je je document helemaal opmaken als een pro? In Word kan je paginanummers ‘ongelijk opmaken’.

Bestel via e-mail